sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze -

pluton-elektro.cz

Recenze obchodu

13.10.2017

Výhodou je osobní přístup k zákazníkovi.

13.10.2017

spolehlivost + rychlost

08.10.2017 Roman

Ok. Vše v pohodě. Dobrá komunikace, vstřícnost.

03.10.2017 Milan

komunikace

20.09.2017 kostik

Obchodník mi osobně volal co jsem byl velmi příjemně překvapen. Velmi vstřícná komunikace, byl jsem velmi mile překvapen, pán se ptal jaký image chci nahrát + konfigurace enigmy2 v DM900. Tenhle obchod mohu jen doporučit jelikož obchodníkovi jak je vidět velmi záleží aby byl zákazník spokojen. Shrnu to tím, že když budu něco shánět tak bych se znovu ohlédl za tímhle obchodem.Přibalena byla i sladká odměna.

Nic.

11.09.2017

Kvalitní komunikace Rychlé doručení zásilky

11.09.2017 Ivoš

Nakupuji v tomto Eshopu pravidelně . Jsem velmi spokojen s ochotou majitele obchodu a s cenami , které jsou velmi dobré oproti jiným obchodům .

03.09.2017

perfektní komunikace, nastavení příjímače zdarma, opravdový zájem o klienta. Jednoznačně doporučuji.

01.09.2017 slamim

Doporučuji perfektni komunikace

28.08.2017 Peta

Spokojenost veliká a dobrá komunikace nemám

Ochota a dobré ceny.

24.08.2017 Copy

Profesionalni pristup prodejce. Velmi dobra rychlost dodani zbozi.

21.08.2017 Kovboj

Výborný výběr zboží za skvělé ceny

19.08.2017

Profesionální přístup Komunikace se zákazníkem Přednastavení dle potřeb zákazníka Technická podpora

Vzhled webu-černý text na tmavě šedém pozadí

Kvalitní e-shop s profesionálním přístupen k požadavkům zákazníků. Jednoznačně doporučuji.

17.08.2017

Skvělý servis, super domluva.

O žádné nevím.

14.08.2017 Ivan

Nízké ceny,profesionalita.

Žádná.

Dobré ceny,výběr,ochota,komunikace,vstřícnost a poradenství zákazníkovi,příprava přístroje k použití po domluvě se zákazníkem a vyřešení problémů pokud se vyskytnou.Všem doporučuji,jen škoda že takový obchod není poblíž mého bydliště,takže majiteli velké Dík.

09.08.2017 Tomáš

Komunikace, ochota Dárek v zásilce (miluji Studentskou pečeť

06.08.2017 Arne

Jednoše a rychle

Je to velká a rychlá výhoda bez problému

02.08.2017 Jarda M.

Cena Přehlednost Vynikající komunikace s majitelem obchodu

Obchod jsem zvolil po přečtení několika recenzí na netu. Pan majitel je opravdu vyjímečný člověk, který nejen že prodává, ale také pomáhá kupujícímu s nastavením (instalací) přístroje i po doručení. Vřele doporučuji nákup a děkuji panu Bulíčkovi za nákup plný milých překvapení.

31.07.2017 Dan

Ukázková předprodejní a poprodejní podpora Výborná komunikace Rychlá dodávka

Žádná

Nakupovat v tomto eshopu je radost. Pan majitel je odborník v dané oblasti a dokáže opravdu pomoci.

30.07.2017 tomáš

Výborný obchod.Operativní komunikace

29.07.2017 sikula

vstřícnost odbornost komunikativnost rychlost

24.07.2017 Jiří S.

Komplexní znalosti o přístroji, nebývalá ochota a vstřícnost k zákazníkovi. Velmi dobré ceny

žádná

Majitel mě kontaktoval ihned po první registraci a vysvětlil jaký přístroj bude pro moje potřeby nejvýhodnější, Vždy je k dispozici aby pomohl při případných potížích s prvotním nastavením.

23.07.2017 Jarda

Ochotný prodejce poradit a vyřešit problém s instalací a ovládáním.

20.07.2017

Dobrá cena včetně poradenství

Dobrá cena včetně rychlého poradenství

16.07.2017 Jiří Pospíšil

Výborná vstřícnost a komunikace plus výborná cena.

13.07.2017

rychlost, odbornost, ochota

11.07.2017 Josef Stodola

Perfektní přístup.

08.07.2017 RadekPetr

Nízké ceny

Velice ochotný prodejce, perfektní komunikace

07.07.2017

nastavení přijímače komunikace

03.07.2017 pianosa

Odbornost a ochota poradit

Velká ochota a skvělá komunikace

25.06.2017

Opravdu rozumějí satelitní technice

20.06.2017 Ježek

Aktuálnost výrobků a odbornost.

Nevím

Dooručuji

02.06.2017

Bezkonkurenční přístup k zákazníkovi.

Žádné

16.05.2017

Cena a individuální konfiguraci zařízení

13.05.2017 Jiří Prášek

Profesionální přístup, ochota.

Žádné.

Obchod jsem zvolil jelikož má dobré preference. Koupil jsem satel.přijímač, který mi pan Bulíček připravil podle mých požadavků.

10.05.2017

Profesionální přístup.

Profesionalita, rychlost.

10.05.2017 KAREL K.

VYSOKÁ PROFESIONALITA,VSTŘÍCNÝ A NADSTANDARDNÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI,VELKÝ ZÁJEM O SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKA

05.05.2017 decmen

Rychlost,ochota,zboží skladem

nemá slabiny

doporučuji všem, zavolali,nabídli pomoc, ještě poslali sladký dárek :-) už se těším na další nákup !

25.04.2017 Ing. Saxon

Vysoká odborná úroveň pana majitele obchodu a nadstandardní služby před i po nákupu zboží. Pouhým prodejem věci, péče a zájem o zákazníka nekončí.

Nedostatek volného místa pro zaparkování vozidla.

Pokud si plánujete vybavit domácnost či pracovní prostory zařízením pro příjem vysílání TV nebo rádia, mohu tuto prodejnu a zkušenosti pana majitele Bulíčka rozhodně vřele doporučit. Buďte si jisti, že budete obslouženi na špičkové úrovni.

20.04.2017 Kapr

Osobní přístup a technické znalosti, odborná konzultace

Nevim

17.04.2017 Svatava

User friendly obchod. Velmi vstricny majitel, poskytujici velmi dobry servis zakaznikovi. Moznost konzultace pri problemech s instalaci zarizeni, moznost uzivatelske podpory.

zadne

Doporucuji. Velmi kvalitni sluzby.

10.04.2017 scalla

Profesionální přístup

02.04.2017 SAZE

Obchod provozuje praktik, který ví co prodává. Cena přístroje a jeho nastavení byla srovnatelná či nižší než cena samotného přístroje v jiných obchodech. Špičkový přístup prodávajícího.

Prvně mě zaujala podrobná informace o každém výrobku, nabídka technické podpory, což je u tohoto sortimentu dost důležité. A co mě hlavně dostalo, po objednání se další den ozval prodávající, vše mi perfektně popsal a vysvětlil a ještě se hrozně omlouval, že se dodávka o den zpozdí. Prostě přístup a komunikace na nejvyšší úrovni. Již objednávám z e-shopů mnoho let, ale takové perfektní jednání se zákazníkem jsem zažil prvně. Ač je tento obchod, hlavně co se týká sat. přijímačů, spíše určen pro zákazníky s IT znalostmi, plně ho doporučuji pro přístup k zákazníkovi a pro technickou podporu.

02.04.2017 nextech

prodejce, ktery vi, co prodava, perfektni podpora

kdyz satelitni prijimac, tak zde

01.04.2017 golem

rychlost,komunikace

nic

ano

31.03.2017 Roman

Cena a vzorné služby, ochota při komunikaci a vstřícnost

Musím vyzdvihnout podporu tohoto prodejce. Vše stoprocentní. Všem doporučuji. Ze strany obchodu perfektní jednáni s Vámi jako zákazníkem.

31.03.2017 Josef

Obchod nabízí mimořádně výkonná a kvalitní elektronická zařízení, které ostatní obchody nenabízejí.

Zatím o žádných nevím.

Přehlednost nabídky obchodu a velmi dobrá komunikace s obchodem při řešení problémů a dotazů je příkladná.

31.03.2017 Tomáš Bílek

Cena Nastavení parametrů dle individuálních přání zákazníka

Vstřícné jednání Nadstandardní komunikace se zákazníkem Rychlost dodání

24.03.2017 Miloň Janda

Osobní přístup

Doporučuji

20.03.2017 Miroslav Kubů

Neznám

Objednal jsem sat.přijimač včetně instalace pevného Hdd a nastavení sw dle mých požadavků. Obdržel jsem objednane zboží v pořádku a vše bylo nainstalovane tak, jak jsem požadoval. Funguje k mé spokojenosti. Musím vyzdvihnout podporu tohoto prodejce. Vše stoprocentní. Všem doporučuji. Ze strany obchodu perfektní jednáni s Vámi jako zákazníkem

19.03.2017 parana

- dobré ceny - ochota provozovatele

prostě doporučuji

13.03.2017 Martin

Vynikající zákaznická podpora

Rozhodně doporučuji

07.03.2017 K Ch

Přístup k zakzníkovi

nemá

Určitě Doporučuji

03.03.2017 Milan

odbornost

Spokojen, i když jsem zasílal doplňující dotazy na dvě funkce a doposud jsem nedostal rady, ale možná se email zatoulal. Budu doufat i v poradenský poprodejní servis

03.03.2017 ocilio

Perfektní komunikace a servis.

Vřele doporučuji.

02.03.2017 almas

Perfektní podpora .

Zatím nic

Doporučuji .

01.03.2017 hamire

Vysoká odbornost prodejce, přístupnost vzhledem ke stejnému místu bydliště, možnost kdykoliv provést osobní konzultaci

O žádných nevím

Jednoznačně doporučuji, prodejce je odborně fundovaný a podrobně se zákazníkovi věnuje a přístroj nastaví podle jeho požadavků. Při osobním odběru provede i předváděcí instruktáž.

25.02.2017 moravak59

Velmi dobrá komunikace s prodejcem a rychlost dodání zboží. Obchod jsem zvolil pro dobré reference na netu a příznivou cenu.

22.02.2017

Poštovné zdarma,naladění přístroje dle požadavkú,perfektní komunikace,sladký dárek.

nemá

Všem doporučuju,výborný prodejce a jeden z nejlepších e-shopů vůbec.

21.02.2017 Honza

Super osobni pristup,vyborne ceny,podpora.

Webove stranky mohou byt lepsi,ale ve skutecnosti to nevadi.

Pri Vasem rozhodovani doporucuji zvazit tenhle obchod.

21.02.2017

Nastavení přístroje a poradenství

20.02.2017 Václav J.

Rychlé vyřízení, vstřícný přístup, odbornost a ochota.

Ne úplně přehledný webový formulář pro možnost rozšíření objednávky.

Individuální přístup a ochota k dohodě o možnostech přednastavení satelitního přijímače.

19.02.2017 Luděk

Poštovné zdarma , naladění přístroje dle požadavkú zdarma , super komunikace , dárek

nic

Super , doporučuji , velmi profesionální přístup

17.02.2017 Pavel

Rychlost, cena, jednání se zákazníkem a odborný výklad ovládání.

Nenašel jsem.

Kvalitní služby, včetně objednaného nastavení a výkladu ovládání (na prodejně)

12.02.2017

Vynikající komunikace se zákazníky, promptní jednání, skutečné poradenství, účinná technická pomoc a nastavení satelitu v ceně

Naprosto žádné slabiny, jen plusy

Rozhodně doporučuji všem, kteří si chtějí bezproblémově pořídit satelitní techniku

09.02.2017

Nakoupil jsem v tomto obchodě, protože jsem si na webu přečetl pozitivní zkušenosti. Realita ale předčila moje očekávání. Ještě nikdy jsem se nesetkal s tak vstřícným a prozákaznickým přístupem. S panem Bulíčkem jsem několikrát telefonoval i když vše běželo v podstatě v pořádku - komunikace vždy perfektní a rychlá. Po týdnu se mi podařilo solo 4k softwarově rozhodit tak, že mi nefungoval zvuk (mojí vlastní chybou, navíc jsem si neudělal zálohu). Pan Bulíček problém do půl hodiny vyřešil (bylo to samozřejmě večer po pracovní době) a ještě mi dal spoustu informací. Moje spokojenost s obchodem není 100%, ale 200% - to zde bohužel nejde zvolit. Děkuji pane Bulíčku!

žádné (i když vzhled webových stránek je trochu pouťový - to ale nemá na funkci vliv)

Všem doporučuji - jednoznačně nejlepší eshop ve kterém jsem kdy nakupoval

03.02.2017 Antonín Gottwald

Rychlost. Cena. Vynikající recenze.

Pan Bulíček je človék s velkým č. Odborník,který poradí s jakýmkoliv problémem. Ještě přibalil sladké překvapení. Tento obchod mohu jednoznačné doporučit.

22.01.2017 plhon

cena a vzorné služby, ochota při komunikaci a vstřícnost

ne

Majitel se zákazníkem komunikuje, nabízí nadstandartní služby v ceně výrobku, jako je přímo na míru nastavení přístroje podle požadavků a situace zákazníka.

21.01.2017 tonda

úprava zboží na podle požadavku

doporučuji

16.01.2017

Dobrá komunikace. Ochota nastavit přístroj dle požadavku zákazníka.

13.01.2017 Durino

Cena a profesionalny pristup

Non

13.01.2017

dobré ceny ochota poradit

velmi dobrý obchod

07.01.2017 Martin

Komunikace se zákazníkem a podpora,ochota

Žádne

Doporučuji

02.01.2017 z.p.

Dobrá komunikace serióznost vysoká profesionalita

31.12.2016 vucko

Osobní komunikace, doporučení zboží dle potřeb, odbornost, instalace zboží dle požadavků, odkazy na recenze.

Neshledal jsem.

Nabídka a přehled špičkových výrobků na našem trhu.

30.12.2016

Ryclost

Neznám

Super obchod

29.12.2016 Jako

Skvělá komunikace. Rychlost dodání.

Nevím o žádných.

Obchod doporučuji.

28.12.2016 Dex

vstřícnost prodejce rychlost dodání kvalitně nastavený linuxový přístroj dobrá cena

Bezproblémový nákup, ochota splnit i nadstandartní požadavky a navíc překvapení v balíku. Tímto děkuji za vše. Pana Bulíčka mohou pouze doporučit.

25.12.2016 Karel

Přístup k zákazníkovi. Konfigurace přijímače dle předchozí domluvy se zákazníkem.

Doporučuji. Přijímač se dá pořídit za stejnou cenu i v jiných e-shopech, ale bez podpory a v případě "linuxového" přijímače předinstalovaného image. Mám dlouhodobou zkušenost s přijímači IPbox a Dreambox a s linuxem pracuji denně, ale využil jsem tuto možnost - vzhledem k pracovnímu vytížení a předvánočnímu shonu. Mohu jen potvrdit funkčnost a připravenost - dle mých představ.

25.12.2016 jp.elektro

Výborná komunikace, technická výpomoc nad rámec objednávky.

Doporučuji

23.12.2016 Pepa.s

Komunikace na úrovni.

O žádných nevím.

Kupoval jsem satelit,je to novinka tak jsem čekal,než dorazí k prodejci,byl nahrán nejnovější software,komunikace s prodejcem výborná,já jsem spokojený..

19.12.2016 Josefinos

rychlost ochota pomoc profesionalita spokojenost s minulým nákupem ,proto doporučuji všem

nemá slabiny

Pan Bulíček je vždy ochotný vám poradit a najít pro zákazníka to nejlepší řešení velká škoda je ,že bydlím daleko od jeho obchodu - protože bych mu rád poděkoval osobně.

14.12.2016 Josef Stodola

Profesní přístup a pružné odezvy na řešení problémů.

Nejsou

Perfektní přístup.

13.12.2016 milsyr

Prodávající je opravdu odborník v satelitní technice. Umí nastavit přístroj, dokáže poradit. Výborná komunikace

Prodávající je opravdu odborník v satelitní technice. Umí nastavit přístroj, dokáže poradit. Výborná komunikace

08.12.2016

komunikace

07.12.2016 Dandy

Individuální vztah k zákazníku

Nevím

Doporučuji

05.12.2016 Strnad

Domluva se zákazníkem a nastavení satelitu.

Neznám

Obchod je připraven pomoc nebo poradit

05.12.2016

Profesionální znalost nabízených produktů

Profesionalita

29.11.2016

Cena, podpora. Prodávají jenom to, s čím má pan majitel zkušenost.

Pro někoho možná menší sortiment.

Sice malý obchod, ale s velkým přístupem majitele.

28.11.2016 Kellysen

Super komunikace,rychlost dodání, konfigurace přijímače .

žádné

Po recenzích jsem nakoupil v tomto e-shopu. Super komunikace a nastavení přijímače.Po dodání dostáváte ještě malou sladkou pozornost. Prostě super.

26.11.2016 Luboš z Brna

výhodná cena/vybavenost výrobku vstřícnot u zákaznické podpory nadstandartní zabezpečení pro přepravu

nebyly zjištěny

Připojuji se ke kladnému hodnocení ostatních zákazníků. Doporučuji rovněž.

24.11.2016 Petr Bednář

poradenství a servis

velmi spokojen

19.11.2016

Osobní přístup

18.11.2016

skvělá komunice

maximální spokojenost

13.11.2016

Velky vyber Linuxovych satelitnich prijimacu Poradenstvi s nakupem KOnfigurace na miru dle potreby zakaznika

Velmi ochotny a erudovany prodejce, ktery je pripraven kdykoli poradit a pomoci. Musim rici ze takovy servis jsem nikde jinde nepotkal. Pokud shanite satelitni prijimac s Linuxem, nekupujte nikde jinde.

11.11.2016

Vstřícnost, ochota, komunikace, cena...

Žádné

Nejlepší obchod, který jsem dosud poznal.

11.11.2016 pendy

slušné ceny popis zboží Majitel nabízí i poradenskou činnost při problémech s instalací linuxových přijímačů.

zatím nevím

doporučuji

08.11.2016

Profesionální přístup

nenašel jsem

Vše potřebné k nejen satelitnímu příjmu na jednom místě. Osobní přístup ke každému zákazníkovi.

08.11.2016 czpetr

profesionání přístup

Doporučuji

04.11.2016 Plinta

umí odborně poradit

škoda, že je tak daleko

Jedná se kamenný obchod s aktivní odbornou účasti majitele. To má význam pro další odbornou pomoc vč. nastavení přístroje. V supermarketu vám málokdy odborně poradí a již vůbec vám neposkytne možnost individuálního nastavení a servisu po nákupu.

Copyright © pluton-elektro.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© pluton-elektro.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace