sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze -

pluton-elektro.cz

Recenze obchodu

16.10.2018

Velice profesionální přístup, rychlé dodání a velký výběr zboží.

Nevím o žádných.

15.10.2018

Vstřícný, bezproblémový

14.10.2018

Vše připraveno a nakonfigurováno, stačí připojit a zapnout.

10.10.2018

Dobrá komunikace

09.10.2018

zboží nefungovalo na mou tv.Proton ochotně vrátil peníze,perfektní přístup k zákazníkum.

08.10.2018

super obchod doporučuji všem

08.10.2018

+ rychlost a komunikace - o žádné nevím

06.10.2018

Perfektní Oceňuji rychlost dodání.

19.09.2018

Perfektní zákaznický servis, vše pro zákazníka

10.09.2018

Kontakt obchodníka k objednávce a ověření odbornosti

07.09.2018

velice vstřícné, ochotné jednání možnost vyzvednutí druhý den po objednání případná pomoc prodejce se zprovozněním přijímače výborná cena

Majitel obchodu velice ochotný, se vším poradí, případně i nastaví satelitní přijímač. To se v dnešní době už jen tak nevidí. Další bonus výborná bezkonkurenční cena.

20.08.2018

Nadstartnī přīstup majitele - po 20 hod večer mi tēměř hodinu pomáhal po telefonu nastavit sat přijímač, který jsem vlastní vinou zablokoval

18.08.2018

Maximální spokojenost ,nebývalá vstřícnost a ochota prodejce.

17.08.2018

Velmi vstřícné jednání, detailní předvedení, sestavení přesně dle požadavků.

14.08.2018

p.Bulíček je naprostý profesionál. Vstřícný,ochotný a rád poradí. Vím jistě,že příště nakoupím opět v Pluton elektro. Zboží,které bylo objednáno, tak bylo nachystané a nakonfigurované na termín na kterém jsme se dohodli. Za mě naprostá spokojenost a s klidným svědomím určitě můžu doporučit i dalším budoucím potencionálním zákazníkům !!

24.07.2018

Maximální spokojenost s tímto obchodem.

23.07.2018

Velka ochota a vstřicné jednání ,vyborna komunikace ohledně nastaveni přistroje .Kdykoli.

08.07.2018

Kdykoli nejen ochotně ale hlavně odborně poradí.

06.07.2018

Skvělá podpora a prodejce vždy dá něco navíc

23.06.2018

dobrá cena, rychlé dodání a podpora

22.06.2018

Naprosto erudovaný prodejce, který umí pomoci, je ochotný, pečlivý a hlavně rozumí tomu, co prodává. V tomto e-shopu nemusíte mít strach nakoupit, protože i případná reklamace bude vyřízena zcela bez problémů.

Závěr: Jen samá pozitiva s tímto prodejcem. Pan Bulíček umí poradit i po telefonu, je velmi ochotný. Hvězdičky na hodnocení prostě nestačí. Jeho přístup je opravdu profesionální.

21.06.2018

Naprostá ochota ze strany prodejce , zasláno ihned jak bylo dohodnuto. Díky tomu , že jsem musel dva dny čekat na zboží z důvodu naskladnění , poskytnuta navíc sleva . Mohu vřele doporučit.

20.06.2018

Technická podpora

Ochota pomoci.

18.06.2018

rychlé dodání zboží splnilo mé očekávání - kupoval jsem USB DVB-T2 tuner ke kompletu VU+ Zero 4K s PVR kitem. S imagem VTi 13.0.9 jsem prakticky nemusel nic instalovat. Pouze jsem zapojil a spustil ladění programů.

09.06.2018

Koupíte leckde, poradí jen někdo. Zde je ochota radit a pomoci v ceně.

07.06.2018

Komunikace, vstřícnost, konfigurace dle požadavku

22.05.2018

Velmi vstřícný a ochotný přístup majitele. Rychlé jednání, určitě doporučuji.

19.05.2018

zboží skladem a rychlé doručení cena poštovného ochota poradit a vše vysvětlit jako bonus přidán sladký dárek

16.05.2018

Vynikající přístup a ochota k zákazníkovi. Po prodeji skvělá podpora k produktu.

14.05.2018

komunikace na 100% spokojenost rychlé dodání zboží

14.05.2018

Konkurenční ceny, osobní přístup, skvělá poprodejní podpora

Za mě žádné nevýhody

Pro začátečníka při koupi linuxového přijímače neocenitelné rady a příprava přijímače. Pro zkušenějšího možnost kdykoli se na prodejce obrátit bez ohledu na to, kdy a jaký přijímač u něj koupil.

08.05.2018

Odborné pradenství Osbní přístup Nastavení přístroje dle požadavků zákazníka Pomoc v případě jakýchkoliv problémů. Pan majitel má dobrý přehled v nabízeném zboží.

Škoda jen, že obchod je ve větší vzdálenosti od mého bydliště. Ale to je jen drobnost.

Pan majitel se mnou několikrát ochotně konzultoval výběr po telefonu. Po vybrání vhodného přístroje jsem si jej při návštěvě Třebíče osobně vyzvedl. Pan majitel, mě podrobně seznámil s nastavením přístroje, vše předvedl a jeho přístup byl vynikající. Obchod mohu všem, kdož mají zájem o nákup audiovizuální elektroniky, satelitních přístrojů, antén, televizí atd. vřele doporučit.

07.05.2018

Naprostá profesionalita Příjemná komunikace Možnost přednastavení prodejcem Dárek navíc Poštovné zdarma

Mohlo by být za příplatek sobotní doručování

Naprostá spokojenost, jak s radami, tak i přednastavením přijímače pro tuzemské operátory. Tudíž ihned po zapojení a zasunutí karty naskočilo vše bez sebemenších problémů. Obrovským plusem je poštovné zdarma a taky příjemný dárek, který potěší nejen vás, ale i celou rodinu. Proto zde nakoupím i v budoucnu pro rodinu, která je nespokojena s funkcemi jejich současného přijímače.

06.05.2018

ceny srovnatelné s konkurencí, zboží skladem, technická podpora ny vysoké úrovni

04.05.2018

Vstřícné jednání. Rychlost dodání. Dobrá cena. Přijímač nakonfigurován.

03.05.2018

profesionální přístup

30.04.2018

Výborný jednání k zákazníkum

29.04.2018

Perfektní služby. Děkuji

20.04.2018

rychlost dobré ceny ochota komunikace

Již po několikáté jsem zde nakupoval a rozhodně se rád vrátím až budu něco potřebovat

17.04.2018

Zkušenosti jen ty nejlepší!!!

16.04.2018

Bezchybná komunikace a ochota majitele!

15.04.2018

Velice výjimečný pozitivní přístup. Příznivé ceny Velký sortiment Před nákupem ochotně pořadí

Při telefonické konzultaci velice vstřícný přístup, který se hned tak nevidí. Vše dodáno jak bylo domluvenou a ten příjemný dárek navíc velice potěšil :-) Neváhám doporučit ostatním.

13.04.2018

Vše bez problémů a hlavně rychle -doporučuji

13.04.2018

Profesionální přístup

Neshledal jsem

12.04.2018

Korektní a odborný přístup, rychlé dodání

05.04.2018

jako vždy rychlé dodání / nastavení přijímače + chutný dárek

04.04.2018

Výhodné ceny Zboží s dopravou zdarma Komunikace obchodníka Předprodejní nastavení Dárek v balíčku

Po zhodnocení různých nabídek jsem zvolil tento eshop a se službami i zbožím jsem spokojen. Obchodník mě kontaktoval pro upřesnění objednávky prakticky okamžitě. Potěšil mě dárek v balíčku - čokoláda. Přijímač byl nastaven, že stačilo zapojit kabely, zasunout kartu a vše šlapalo.

03.04.2018

telefonní konzultace přímo s majitelem vysoká odbornost výrobek odeslán obratem

pan majitel firmy mi ochotně po telefonu poradil a byl shovívavý k mé nižší odborné znalosti satelitní problematiky

02.04.2018

Na naše poměry nezvykle vstřícný přístup majitele obchodu pana Bulíčka. Má osobní zájem o včasné doručení zboží, satelitní přístroj doručí perfektně nastavený, na jakékoliv dotazy odpovídá velmi ochotně telefonicky okamžitě, případné potřebné doplňky posílá obratem e-mailem. Zkušenost s majitelem obchodu panem Bulíčkem je ta nejlepší, mohu vřele doporučit!!! Zákazníci budou velmi spokojeni!!!

Elektroprodejnu Pluton pana Bulíčka všem zájemcům o nabízené zboží vřele doporučuji! Vstřícnost a ochota jednání s klientem je vysoce nadstandardní na profesionální úrovni a řekl bych na české poměry nevídaná.

01.04.2018

Komunikace a spolupráce na nejvyšší úrovni

27.03.2018

vstřícný přístup majitele obchodu k začátečníkům s linuxem

25.03.2018

Pružnost a ochota

21.03.2018

Špičkový e-shop s vynikající podporou

Vynikající zákaznická podpora. Téměř okamžitý kontakt obchodu se zákazníkem, upřesnění individuálních požadavků, příprava individuálního nastavení (něco, co se opravdu velmi často nevidí), rychlé odeslání, dobré ceny. K tomu ještě sladký bonus. Velmi děkuji za to, že je na trhu taková opravdu PROFESIONÁLNÍ firma s podporou ...

15.03.2018

Rychlé jednání a skvělý přístup

Žádné

13.03.2018

Předprodejní servis navíc zdarma Expresní doručení od objednání Malá pozornost od prodejce v zásilce

Nevím

10.03.2018

Dobrá komunikace ,ochota a spolupráce.Rozumná cena.

06.03.2018

Velmi dobrý prodejce, o prodávaném zboží má odborný přehled a dokáže poradit, mohu jen doporučit.

05.03.2018

Špičkový přístup a znalosti pana majetele Rychlost vyřízení objednávky Komunikace na úrovni

03.03.2018

Velmi vstřícný pán, který ví poradit. Super záruční i pozáruční servis.

Nenapadají mě.

28.02.2018

Vstricny pristup, perfektni technicka podpora na 1

26.02.2018

Ochota a rychlost

22.02.2018

Velmi solidní obchod,vůbec žádné mínusy.

Po všech stránkách mohu jenom doporučit.

19.02.2018

Naprostá ochota a obezřetnost v případných některých chyb zákazníka. S prodejem této prodejny jsem velmi spokojen ! ! ! S pozdravem celýmu týmu prodejny přeji v roce2018 více takovýchto ocenění p. Karel Dubec.

15.02.2018

slušné jednání perfektní technická podpora rychlé reakce

15.02.2018

Poradenství

10.02.2018

Komunikace s zákazníkem Nastavení přístroje dle zákazníka, naladění stanic - sat box po vybalení a připojení k TV ihned funkční

07.02.2018

Nema to chybu

05.02.2018

Dobrá komunikace a podpora

03.02.2018

Dobrá komunikace rychlé vyřízení objednávky

30.01.2018

+ Přehledný e-shop s dostatkem zboží.... + srovnatelné ceny s konkurencí, mnohdy i levnější... + individuální, skoro až rodinný přístup ke každému zákazníkovi... + poprodejní servis a poradenství!!!!

Výborný obchod se satelitní technikou. Nakoupil jsem zde již několikrát, přitom dvakrát jsem zde nakupoval satelitní přijímač....člověk pořádně ještě nedokončí objednávku a majitel obchodu (velice příjemný pán) Vám volá a upřesňuje objednávku. Podá Vám informace o zboží a kdy toto odešle....Dále tento v případě objednávky satelitního přijímače, tento přijímač nastaví dle Vašich požadavků. Pokud se Vám doma na přijímačí něco nezdaří, je velice ochotný Vám dále poradit a navrhnout řešení. Za mne jedinečný přístup a pokud budu opět v budoucnu kupovat nový satelitní přijímač, tak rozhodně zde!!! :-)

30.01.2018

Dobrá komunikace s majitelem

Doporučuji

21.01.2018

Velmi dobrá komunikace se vším ochotně poradí za mě super dekuji.

21.01.2018

Doporučuji

21.01.2018

Vstricni pristup k zakaznikovy Rychlost doruceni

Zatim zadne

20.01.2018

Komunikace a excelentní přístup prodejce

Počáteční obavy zda přístroj zvládnu,rozpustil majitel obchodu p.Bulíček.Vše nastavil,vysvětlil a ujistil případnou podporou zdarma.Zatím vše bez problému.Excelentní obraz a s ovládáním zatím žádný problém.

18.01.2018

velký zájem o zákazníka,vstřícný pan majitel

17.01.2018

Vynikající jednání, velmi solidní jednání, objednávka byla zrušena ne z důvodu prodejce

16.01.2018

Velice vstřícný přístup, profesionální znalosti, ochota.

14.01.2018

velmi solidní e-shop

14.01.2018

Vynikající technická podpora a dobré ceny.

14.01.2018

Velmi kompetentní a ochotné jednání, v jiných prodejnách prodavači naprosto nevědí, co prodávají.

Dle mých poznatků jediný obchod, který zákaznikovi skutečně účinně pomůže s instalací přístrojů.

14.01.2018

rychlé doručení připraven k okamžitému použití

nic

Nastavení konfigurace přijímače podle požadavků.

10.01.2018

vysoká odbornost, komplexní služba zákazníkovi rychlost dodání, poradenský servis

V tomto obchodě mi dobře poradili a přijímač nastavili dle požadavků tak, abych ho mohl jen zapnout a používat a nemusel se zabývat záludnostmi linuxové mutace určené pro tento typ set-top boxů. Vše proběhlo rychle a bez problémů a proto mohu všem vřele doporučit.

10.01.2018

Osobní přístup, individualizace objednávky

08.01.2018

rychlost, super cena

08.01.2018

Pán byl velice ochotný a příjemný.

07.01.2018

Ochota řešit problémy

06.01.2018

Vynikající komunikace

Výrobek jsem dostal velice brzy, dobře zabalen. S prodejcem jsem ještě několikrát mluvil telefonicky a vždy mi vyšel vstříc. Jistě to nebyl poslední nákup od tohoto prodejce. Všem jen mohu doporučit.

02.01.2018

Rychlá reakce na objednávku, technická výpomoc, odborný přístup.

31.12.2017

skvělá komunikace i dodání

30.12.2017

Osobni komunikace skvela Pristroj dorazil nastaveny presne podle predchozi domluvy 19.12. vecer jsem telefonoval s panem Bulickem, pan zvladnul hned druhy den nastaveny pristroj odeslat a 21.12. rano byl u nas na poste.. neskutecna rychlost

Puvodne jsem mel vybrany uplne jiny pristroj (Octagon SF138), nicmene po komunikaci s prodejcem mi doporucil Formuler F4 Turbo Combo. Dokonce lepsi pristroj, ktery byl paradoxne levnejsi. Jsem o obchodem i s dodanym vyrobkem plne spokojen.

29.12.2017

Velice ochotná pán který mi nastavil přístroj dle mých požadavků

28.12.2017

Bezvadná podpora a osobní konzultace

26.12.2017

Osobní přístup prodejce

25.12.2017

Tady není co dodat. Prostě skvělé...

20.12.2017

Rychlé dodání, excelentní komunikace se zákazníkem.

Nevím o žádné.

Perfektní jednání, rychlé doručení, perfektní, technicky erudované poradenství a poprodejní servis od pana Bulíčka po telefonu.

08.12.2017

Vstřícné jednání, rychlé dodání. Vše připraveno a nastaveno k okamžitému používání. Tímto obchod doporučuji dalším zákazníkům.

28.11.2017

vynikající komunikace s panem Bulíčkem. Jak telefonem, tak e-mailem.Doladění vlastního nastavení přijímače doma ( Linux )

26.11.2017

Skvělá komunikace s majitelem.

26.11.2017

Maximální spokojenost.

Copyright © pluton-elektro.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© pluton-elektro.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace