sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze -

pluton-elektro.cz

Recenze obchodu

19.05.2018 Ondřej

zboží skladem a rychlé doručení cena poštovného ochota poradit a vše vysvětlit jako bonus přidán sladký dárek

16.05.2018

Vynikající přístup a ochota k zákazníkovi. Po prodeji skvělá podpora k produktu.

14.05.2018 paja

komunikace na 100% spokojenost rychlé dodání zboží

14.05.2018 civlad

Konkurenční ceny, osobní přístup, skvělá poprodejní podpora

Za mě žádné nevýhody

Pro začátečníka při koupi linuxového přijímače neocenitelné rady a příprava přijímače. Pro zkušenějšího možnost kdykoli se na prodejce obrátit bez ohledu na to, kdy a jaký přijímač u něj koupil.

08.05.2018 Siesta

Odborné pradenství Osbní přístup Nastavení přístroje dle požadavků zákazníka Pomoc v případě jakýchkoliv problémů. Pan majitel má dobrý přehled v nabízeném zboží.

Škoda jen, že obchod je ve větší vzdálenosti od mého bydliště. Ale to je jen drobnost.

Pan majitel se mnou několikrát ochotně konzultoval výběr po telefonu. Po vybrání vhodného přístroje jsem si jej při návštěvě Třebíče osobně vyzvedl. Pan majitel, mě podrobně seznámil s nastavením přístroje, vše předvedl a jeho přístup byl vynikající. Obchod mohu všem, kdož mají zájem o nákup audiovizuální elektroniky, satelitních přístrojů, antén, televizí atd. vřele doporučit.

07.05.2018 Viktor

Naprostá profesionalita Příjemná komunikace Možnost přednastavení prodejcem Dárek navíc Poštovné zdarma

Mohlo by být za příplatek sobotní doručování

Naprostá spokojenost, jak s radami, tak i přednastavením přijímače pro tuzemské operátory. Tudíž ihned po zapojení a zasunutí karty naskočilo vše bez sebemenších problémů. Obrovským plusem je poštovné zdarma a taky příjemný dárek, který potěší nejen vás, ale i celou rodinu. Proto zde nakoupím i v budoucnu pro rodinu, která je nespokojena s funkcemi jejich současného přijímače.

06.05.2018 kk

ceny srovnatelné s konkurencí, zboží skladem, technická podpora ny vysoké úrovni

04.05.2018 jarsoc

Vstřícné jednání. Rychlost dodání. Dobrá cena. Přijímač nakonfigurován.

03.05.2018

profesionální přístup

30.04.2018 Jirí

Výborný jednání k zákazníkum

29.04.2018

Perfektní služby. Děkuji

20.04.2018

rychlost dobré ceny ochota komunikace

Již po několikáté jsem zde nakupoval a rozhodně se rád vrátím až budu něco potřebovat

17.04.2018 Paso

Zkušenosti jen ty nejlepší!!!

16.04.2018 Jura

Bezchybná komunikace a ochota majitele!

15.04.2018 Roman

Velice výjimečný pozitivní přístup. Příznivé ceny Velký sortiment Před nákupem ochotně pořadí

Při telefonické konzultaci velice vstřícný přístup, který se hned tak nevidí. Vše dodáno jak bylo domluvenou a ten příjemný dárek navíc velice potěšil :-) Neváhám doporučit ostatním.

13.04.2018 jlam

Vše bez problémů a hlavně rychle -doporučuji

13.04.2018

Profesionální přístup

Neshledal jsem

12.04.2018 Vavraz

Korektní a odborný přístup, rychlé dodání

05.04.2018 bakuss

jako vždy rychlé dodání / nastavení přijímače + chutný dárek

04.04.2018

Výhodné ceny Zboží s dopravou zdarma Komunikace obchodníka Předprodejní nastavení Dárek v balíčku

Po zhodnocení různých nabídek jsem zvolil tento eshop a se službami i zbožím jsem spokojen. Obchodník mě kontaktoval pro upřesnění objednávky prakticky okamžitě. Potěšil mě dárek v balíčku - čokoláda. Přijímač byl nastaven, že stačilo zapojit kabely, zasunout kartu a vše šlapalo.

03.04.2018

telefonní konzultace přímo s majitelem vysoká odbornost výrobek odeslán obratem

pan majitel firmy mi ochotně po telefonu poradil a byl shovívavý k mé nižší odborné znalosti satelitní problematiky

02.04.2018 Ing. Jiří Martinčík

Na naše poměry nezvykle vstřícný přístup majitele obchodu pana Bulíčka. Má osobní zájem o včasné doručení zboží, satelitní přístroj doručí perfektně nastavený, na jakékoliv dotazy odpovídá velmi ochotně telefonicky okamžitě, případné potřebné doplňky posílá obratem e-mailem. Zkušenost s majitelem obchodu panem Bulíčkem je ta nejlepší, mohu vřele doporučit!!! Zákazníci budou velmi spokojeni!!!

Elektroprodejnu Pluton pana Bulíčka všem zájemcům o nabízené zboží vřele doporučuji! Vstřícnost a ochota jednání s klientem je vysoce nadstandardní na profesionální úrovni a řekl bych na české poměry nevídaná.

01.04.2018

Komunikace a spolupráce na nejvyšší úrovni

27.03.2018

vstřícný přístup majitele obchodu k začátečníkům s linuxem

25.03.2018 Josef Stodola

Pružnost a ochota

21.03.2018 Tomáš

Špičkový e-shop s vynikající podporou

Vynikající zákaznická podpora. Téměř okamžitý kontakt obchodu se zákazníkem, upřesnění individuálních požadavků, příprava individuálního nastavení (něco, co se opravdu velmi často nevidí), rychlé odeslání, dobré ceny. K tomu ještě sladký bonus. Velmi děkuji za to, že je na trhu taková opravdu PROFESIONÁLNÍ firma s podporou ...

15.03.2018

Rychlé jednání a skvělý přístup

Žádné

13.03.2018 petiko

Předprodejní servis navíc zdarma Expresní doručení od objednání Malá pozornost od prodejce v zásilce

Nevím

10.03.2018

Dobrá komunikace ,ochota a spolupráce.Rozumná cena.

06.03.2018 bikmaty

Velmi dobrý prodejce, o prodávaném zboží má odborný přehled a dokáže poradit, mohu jen doporučit.

05.03.2018 Marcello69

Špičkový přístup a znalosti pana majetele Rychlost vyřízení objednávky Komunikace na úrovni

03.03.2018

Velmi vstřícný pán, který ví poradit. Super záruční i pozáruční servis.

Nenapadají mě.

28.02.2018 Libas

Vstricny pristup, perfektni technicka podpora na 1

26.02.2018 Tonda2

Ochota a rychlost

22.02.2018

Velmi solidní obchod,vůbec žádné mínusy.

Po všech stránkách mohu jenom doporučit.

19.02.2018

Naprostá ochota a obezřetnost v případných některých chyb zákazníka. S prodejem této prodejny jsem velmi spokojen ! ! ! S pozdravem celýmu týmu prodejny přeji v roce2018 více takovýchto ocenění p. Karel Dubec.

15.02.2018 Karel

slušné jednání perfektní technická podpora rychlé reakce

15.02.2018 JIŘÍ

Poradenství

10.02.2018

Komunikace s zákazníkem Nastavení přístroje dle zákazníka, naladění stanic - sat box po vybalení a připojení k TV ihned funkční

07.02.2018

Nema to chybu

05.02.2018 Lukyart

Dobrá komunikace a podpora

03.02.2018 Franta

Dobrá komunikace rychlé vyřízení objednávky

30.01.2018 Li.Ška

+ Přehledný e-shop s dostatkem zboží.... + srovnatelné ceny s konkurencí, mnohdy i levnější... + individuální, skoro až rodinný přístup ke každému zákazníkovi... + poprodejní servis a poradenství!!!!

Výborný obchod se satelitní technikou. Nakoupil jsem zde již několikrát, přitom dvakrát jsem zde nakupoval satelitní přijímač....člověk pořádně ještě nedokončí objednávku a majitel obchodu (velice příjemný pán) Vám volá a upřesňuje objednávku. Podá Vám informace o zboží a kdy toto odešle....Dále tento v případě objednávky satelitního přijímače, tento přijímač nastaví dle Vašich požadavků. Pokud se Vám doma na přijímačí něco nezdaří, je velice ochotný Vám dále poradit a navrhnout řešení. Za mne jedinečný přístup a pokud budu opět v budoucnu kupovat nový satelitní přijímač, tak rozhodně zde!!! :-)

30.01.2018 Ivo Kolář - Praha

Dobrá komunikace s majitelem

Doporučuji

21.01.2018 Miroslav

Velmi dobrá komunikace se vším ochotně poradí za mě super dekuji.

21.01.2018 zdeko

Doporučuji

21.01.2018

Vstricni pristup k zakaznikovy Rychlost doruceni

Zatim zadne

20.01.2018 Karel

Komunikace a excelentní přístup prodejce

Počáteční obavy zda přístroj zvládnu,rozpustil majitel obchodu p.Bulíček.Vše nastavil,vysvětlil a ujistil případnou podporou zdarma.Zatím vše bez problému.Excelentní obraz a s ovládáním zatím žádný problém.

18.01.2018 karel

velký zájem o zákazníka,vstřícný pan majitel

17.01.2018

Vynikající jednání, velmi solidní jednání, objednávka byla zrušena ne z důvodu prodejce

16.01.2018 Jaromír

Velice vstřícný přístup, profesionální znalosti, ochota.

14.01.2018

velmi solidní e-shop

14.01.2018

Vynikající technická podpora a dobré ceny.

14.01.2018 Standa

Velmi kompetentní a ochotné jednání, v jiných prodejnách prodavači naprosto nevědí, co prodávají.

Dle mých poznatků jediný obchod, který zákaznikovi skutečně účinně pomůže s instalací přístrojů.

14.01.2018

rychlé doručení připraven k okamžitému použití

nic

Nastavení konfigurace přijímače podle požadavků.

10.01.2018 Bleofar

vysoká odbornost, komplexní služba zákazníkovi rychlost dodání, poradenský servis

V tomto obchodě mi dobře poradili a přijímač nastavili dle požadavků tak, abych ho mohl jen zapnout a používat a nemusel se zabývat záludnostmi linuxové mutace určené pro tento typ set-top boxů. Vše proběhlo rychle a bez problémů a proto mohu všem vřele doporučit.

10.01.2018 george55

Osobní přístup, individualizace objednávky

08.01.2018 AVE Servis Znojmo

rychlost, super cena

08.01.2018 Pavel

Pán byl velice ochotný a příjemný.

07.01.2018

Ochota řešit problémy

06.01.2018 Pavel Knapík

Vynikající komunikace

Výrobek jsem dostal velice brzy, dobře zabalen. S prodejcem jsem ještě několikrát mluvil telefonicky a vždy mi vyšel vstříc. Jistě to nebyl poslední nákup od tohoto prodejce. Všem jen mohu doporučit.

02.01.2018 JP

Rychlá reakce na objednávku, technická výpomoc, odborný přístup.

31.12.2017 luk

skvělá komunikace i dodání

30.12.2017 Josef Purkrabek

Osobni komunikace skvela Pristroj dorazil nastaveny presne podle predchozi domluvy 19.12. vecer jsem telefonoval s panem Bulickem, pan zvladnul hned druhy den nastaveny pristroj odeslat a 21.12. rano byl u nas na poste.. neskutecna rychlost

Puvodne jsem mel vybrany uplne jiny pristroj (Octagon SF138), nicmene po komunikaci s prodejcem mi doporucil Formuler F4 Turbo Combo. Dokonce lepsi pristroj, ktery byl paradoxne levnejsi. Jsem o obchodem i s dodanym vyrobkem plne spokojen.

29.12.2017

Velice ochotná pán který mi nastavil přístroj dle mých požadavků

28.12.2017 Zdeněk

Bezvadná podpora a osobní konzultace

26.12.2017

Osobní přístup prodejce

25.12.2017 Dvořáček

Tady není co dodat. Prostě skvělé...

20.12.2017 Zdeněk

Rychlé dodání, excelentní komunikace se zákazníkem.

Nevím o žádné.

Perfektní jednání, rychlé doručení, perfektní, technicky erudované poradenství a poprodejní servis od pana Bulíčka po telefonu.

08.12.2017 Karel

Vstřícné jednání, rychlé dodání. Vše připraveno a nastaveno k okamžitému používání. Tímto obchod doporučuji dalším zákazníkům.

28.11.2017 Milda

vynikající komunikace s panem Bulíčkem. Jak telefonem, tak e-mailem.Doladění vlastního nastavení přijímače doma ( Linux )

26.11.2017 Milan Mende

Skvělá komunikace s majitelem.

26.11.2017

Maximální spokojenost.

23.11.2017

Naprosto skvele. 100%.

22.11.2017

Po přečtení článku o zboží které jsem si objednal jsem nadmíru spokojen s přístupem obchodu a s rychlostí jakou byla má objednávka vyřízena ale i s cenou. Nevýhodou možná pro mne staříka je to že popis funkcí na DO je v cizím jazyce ale to se dá překonat pomocí překladače.Jsem nadmíru spokojen a doporučil bych každému. Jinak děkuji.

15.11.2017

perfektni jednání ze strany prodejce ,naprostá spokojenost.

14.11.2017 linpav

Nadstandardní jednání se zákazníkem , ochota super servis

14.11.2017

Rychlá reakce,vstřícné jednání.Doporučuji.

13.11.2017

Rychlé vyřízení Podrobné seznámení s výrobkem Nastavení podle osobních potřeb Okamžitá účinná telefonická pomoc při problému s provozem

11.11.2017 Swider Martin

Super obchod

10.11.2017

Vstřícnost s komunukace

09.11.2017 Ocilio

Perfektní od A až po Z

08.11.2017

Skvělá komunikace se zákazníkem Opravdový odborník

07.11.2017 Hanny

Plnohodnotné informace o produktu

Rychlá a kvalitní expedice s dárkem.

04.11.2017

výborné ceny rychlost dodání perfektní komunikace a vstříctnost ze strany prodejce se kterou se jinde jen tak nesetkáte velmi široká nabídka zboží

žádné

Nakupovat u p.Bulíčka je radost. O produktu jsem si přečel podrobnou recenzi na webu parabola.cz, na základě které jsem si zařízení koupil. Zakupený přijímač jede jako pila a jen tak někde ho nekoupíte. Obchod mohu všem doporučit.

02.11.2017 Aleš Bartuněk

rychlý, dobréceny

pan Bulíček mi volal po ojednání osobně abysme se domluvily ahned na pár otázek mi spolehlivě odpověděl - zač mu moc taky děkuji

30.10.2017 stanislav

velká ochota a dobrá kvalita při nastavení přímače

26.10.2017 Zdeněk

Výborná komunikace. Rychlé odeslání.

21.10.2017 Marsco

Opravdu skvělý obchod! Výborná komunikace a rychlé vyřízení. V zásilce byl ještě dárek navíc. Dlouho jsem se nesetkal s tak skvělým prodejcem.

20.10.2017 Endy

zájem prodávajícího o zákazníka a snaha mu co nejvíce vyhovět

Naprosto profesionální obchod se zájmem uspokojit kupujícího a to na rozdíl od podobných obchodů za velmi příznivé ceny. Zároveň tento obchod nabízí prvotřídní novinky.

13.10.2017

Výhodou je osobní přístup k zákazníkovi.

13.10.2017

spolehlivost + rychlost

08.10.2017 Roman

Ok. Vše v pohodě. Dobrá komunikace, vstřícnost.

03.10.2017 Milan

komunikace

20.09.2017 kostik

Obchodník mi osobně volal co jsem byl velmi příjemně překvapen. Velmi vstřícná komunikace, byl jsem velmi mile překvapen, pán se ptal jaký image chci nahrát + konfigurace enigmy2 v DM900. Tenhle obchod mohu jen doporučit jelikož obchodníkovi jak je vidět velmi záleží aby byl zákazník spokojen. Shrnu to tím, že když budu něco shánět tak bych se znovu ohlédl za tímhle obchodem.Přibalena byla i sladká odměna.

Nic.

11.09.2017

Kvalitní komunikace Rychlé doručení zásilky

11.09.2017 Ivoš

Nakupuji v tomto Eshopu pravidelně . Jsem velmi spokojen s ochotou majitele obchodu a s cenami , které jsou velmi dobré oproti jiným obchodům .

03.09.2017

perfektní komunikace, nastavení příjímače zdarma, opravdový zájem o klienta. Jednoznačně doporučuji.

01.09.2017 slamim

Doporučuji perfektni komunikace

28.08.2017 Peta

Spokojenost veliká a dobrá komunikace nemám

Ochota a dobré ceny.

Copyright © pluton-elektro.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© pluton-elektro.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace