sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze -

pluton-elektro.cz

Recenze obchodu

22.02.2018

Velmi solidní obchod,vůbec žádné mínusy.

Po všech stránkách mohu jenom doporučit.

19.02.2018

Naprostá ochota a obezřetnost v případných některých chyb zákazníka. S prodejem této prodejny jsem velmi spokojen ! ! ! S pozdravem celýmu týmu prodejny přeji v roce2018 více takovýchto ocenění p. Karel Dubec.

15.02.2018 Karel

slušné jednání perfektní technická podpora rychlé reakce

15.02.2018 JIŘÍ

Poradenství

10.02.2018

Komunikace s zákazníkem Nastavení přístroje dle zákazníka, naladění stanic - sat box po vybalení a připojení k TV ihned funkční

07.02.2018

Nema to chybu

05.02.2018 Lukyart

Dobrá komunikace a podpora

03.02.2018 Franta

Dobrá komunikace rychlé vyřízení objednávky

30.01.2018 Li.Ška

+ Přehledný e-shop s dostatkem zboží.... + srovnatelné ceny s konkurencí, mnohdy i levnější... + individuální, skoro až rodinný přístup ke každému zákazníkovi... + poprodejní servis a poradenství!!!!

Výborný obchod se satelitní technikou. Nakoupil jsem zde již několikrát, přitom dvakrát jsem zde nakupoval satelitní přijímač....člověk pořádně ještě nedokončí objednávku a majitel obchodu (velice příjemný pán) Vám volá a upřesňuje objednávku. Podá Vám informace o zboží a kdy toto odešle....Dále tento v případě objednávky satelitního přijímače, tento přijímač nastaví dle Vašich požadavků. Pokud se Vám doma na přijímačí něco nezdaří, je velice ochotný Vám dále poradit a navrhnout řešení. Za mne jedinečný přístup a pokud budu opět v budoucnu kupovat nový satelitní přijímač, tak rozhodně zde!!! :-)

30.01.2018 Ivo Kolář - Praha

Dobrá komunikace s majitelem

Doporučuji

21.01.2018 Miroslav

Velmi dobrá komunikace se vším ochotně poradí za mě super dekuji.

21.01.2018 zdeko

Doporučuji

21.01.2018

Vstricni pristup k zakaznikovy Rychlost doruceni

Zatim zadne

20.01.2018 Karel

Komunikace a excelentní přístup prodejce

Počáteční obavy zda přístroj zvládnu,rozpustil majitel obchodu p.Bulíček.Vše nastavil,vysvětlil a ujistil případnou podporou zdarma.Zatím vše bez problému.Excelentní obraz a s ovládáním zatím žádný problém.

18.01.2018 karel

velký zájem o zákazníka,vstřícný pan majitel

17.01.2018

Vynikající jednání, velmi solidní jednání, objednávka byla zrušena ne z důvodu prodejce

16.01.2018 Jaromír

Velice vstřícný přístup, profesionální znalosti, ochota.

14.01.2018

velmi solidní e-shop

14.01.2018

Vynikající technická podpora a dobré ceny.

14.01.2018 Standa

Velmi kompetentní a ochotné jednání, v jiných prodejnách prodavači naprosto nevědí, co prodávají.

Dle mých poznatků jediný obchod, který zákaznikovi skutečně účinně pomůže s instalací přístrojů.

14.01.2018

rychlé doručení připraven k okamžitému použití

nic

Nastavení konfigurace přijímače podle požadavků.

10.01.2018 Bleofar

vysoká odbornost, komplexní služba zákazníkovi rychlost dodání, poradenský servis

V tomto obchodě mi dobře poradili a přijímač nastavili dle požadavků tak, abych ho mohl jen zapnout a používat a nemusel se zabývat záludnostmi linuxové mutace určené pro tento typ set-top boxů. Vše proběhlo rychle a bez problémů a proto mohu všem vřele doporučit.

10.01.2018 george55

Osobní přístup, individualizace objednávky

08.01.2018 AVE Servis Znojmo

rychlost, super cena

08.01.2018 Pavel

Pán byl velice ochotný a příjemný.

07.01.2018

Ochota řešit problémy

06.01.2018 Pavel Knapík

Vynikající komunikace

Výrobek jsem dostal velice brzy, dobře zabalen. S prodejcem jsem ještě několikrát mluvil telefonicky a vždy mi vyšel vstříc. Jistě to nebyl poslední nákup od tohoto prodejce. Všem jen mohu doporučit.

02.01.2018 JP

Rychlá reakce na objednávku, technická výpomoc, odborný přístup.

31.12.2017 luk

skvělá komunikace i dodání

30.12.2017 Josef Purkrabek

Osobni komunikace skvela Pristroj dorazil nastaveny presne podle predchozi domluvy 19.12. vecer jsem telefonoval s panem Bulickem, pan zvladnul hned druhy den nastaveny pristroj odeslat a 21.12. rano byl u nas na poste.. neskutecna rychlost

Puvodne jsem mel vybrany uplne jiny pristroj (Octagon SF138), nicmene po komunikaci s prodejcem mi doporucil Formuler F4 Turbo Combo. Dokonce lepsi pristroj, ktery byl paradoxne levnejsi. Jsem o obchodem i s dodanym vyrobkem plne spokojen.

29.12.2017

Velice ochotná pán který mi nastavil přístroj dle mých požadavků

28.12.2017 Zdeněk

Bezvadná podpora a osobní konzultace

26.12.2017

Osobní přístup prodejce

25.12.2017 Dvořáček

Tady není co dodat. Prostě skvělé...

20.12.2017 Zdeněk

Rychlé dodání, excelentní komunikace se zákazníkem.

Nevím o žádné.

Perfektní jednání, rychlé doručení, perfektní, technicky erudované poradenství a poprodejní servis od pana Bulíčka po telefonu.

08.12.2017 Karel

Vstřícné jednání, rychlé dodání. Vše připraveno a nastaveno k okamžitému používání. Tímto obchod doporučuji dalším zákazníkům.

28.11.2017 Milda

vynikající komunikace s panem Bulíčkem. Jak telefonem, tak e-mailem.Doladění vlastního nastavení přijímače doma ( Linux )

26.11.2017 Milan Mende

Skvělá komunikace s majitelem.

26.11.2017

Maximální spokojenost.

23.11.2017

Naprosto skvele. 100%.

22.11.2017

Po přečtení článku o zboží které jsem si objednal jsem nadmíru spokojen s přístupem obchodu a s rychlostí jakou byla má objednávka vyřízena ale i s cenou. Nevýhodou možná pro mne staříka je to že popis funkcí na DO je v cizím jazyce ale to se dá překonat pomocí překladače.Jsem nadmíru spokojen a doporučil bych každému. Jinak děkuji.

15.11.2017

perfektni jednání ze strany prodejce ,naprostá spokojenost.

14.11.2017 linpav

Nadstandardní jednání se zákazníkem , ochota super servis

14.11.2017

Rychlá reakce,vstřícné jednání.Doporučuji.

13.11.2017

Rychlé vyřízení Podrobné seznámení s výrobkem Nastavení podle osobních potřeb Okamžitá účinná telefonická pomoc při problému s provozem

11.11.2017 Swider Martin

Super obchod

10.11.2017

Vstřícnost s komunukace

09.11.2017 Ocilio

Perfektní od A až po Z

08.11.2017

Skvělá komunikace se zákazníkem Opravdový odborník

07.11.2017 Hanny

Plnohodnotné informace o produktu

Rychlá a kvalitní expedice s dárkem.

04.11.2017

výborné ceny rychlost dodání perfektní komunikace a vstříctnost ze strany prodejce se kterou se jinde jen tak nesetkáte velmi široká nabídka zboží

žádné

Nakupovat u p.Bulíčka je radost. O produktu jsem si přečel podrobnou recenzi na webu parabola.cz, na základě které jsem si zařízení koupil. Zakupený přijímač jede jako pila a jen tak někde ho nekoupíte. Obchod mohu všem doporučit.

02.11.2017 Aleš Bartuněk

rychlý, dobréceny

pan Bulíček mi volal po ojednání osobně abysme se domluvily ahned na pár otázek mi spolehlivě odpověděl - zač mu moc taky děkuji

30.10.2017 stanislav

velká ochota a dobrá kvalita při nastavení přímače

26.10.2017 Zdeněk

Výborná komunikace. Rychlé odeslání.

21.10.2017 Marsco

Opravdu skvělý obchod! Výborná komunikace a rychlé vyřízení. V zásilce byl ještě dárek navíc. Dlouho jsem se nesetkal s tak skvělým prodejcem.

20.10.2017 Endy

zájem prodávajícího o zákazníka a snaha mu co nejvíce vyhovět

Naprosto profesionální obchod se zájmem uspokojit kupujícího a to na rozdíl od podobných obchodů za velmi příznivé ceny. Zároveň tento obchod nabízí prvotřídní novinky.

13.10.2017

Výhodou je osobní přístup k zákazníkovi.

13.10.2017

spolehlivost + rychlost

08.10.2017 Roman

Ok. Vše v pohodě. Dobrá komunikace, vstřícnost.

03.10.2017 Milan

komunikace

20.09.2017 kostik

Obchodník mi osobně volal co jsem byl velmi příjemně překvapen. Velmi vstřícná komunikace, byl jsem velmi mile překvapen, pán se ptal jaký image chci nahrát + konfigurace enigmy2 v DM900. Tenhle obchod mohu jen doporučit jelikož obchodníkovi jak je vidět velmi záleží aby byl zákazník spokojen. Shrnu to tím, že když budu něco shánět tak bych se znovu ohlédl za tímhle obchodem.Přibalena byla i sladká odměna.

Nic.

11.09.2017

Kvalitní komunikace Rychlé doručení zásilky

11.09.2017 Ivoš

Nakupuji v tomto Eshopu pravidelně . Jsem velmi spokojen s ochotou majitele obchodu a s cenami , které jsou velmi dobré oproti jiným obchodům .

03.09.2017

perfektní komunikace, nastavení příjímače zdarma, opravdový zájem o klienta. Jednoznačně doporučuji.

01.09.2017 slamim

Doporučuji perfektni komunikace

28.08.2017 Peta

Spokojenost veliká a dobrá komunikace nemám

Ochota a dobré ceny.

24.08.2017 Copy

Profesionalni pristup prodejce. Velmi dobra rychlost dodani zbozi.

21.08.2017 Kovboj

Výborný výběr zboží za skvělé ceny

19.08.2017

Profesionální přístup Komunikace se zákazníkem Přednastavení dle potřeb zákazníka Technická podpora

Vzhled webu-černý text na tmavě šedém pozadí

Kvalitní e-shop s profesionálním přístupen k požadavkům zákazníků. Jednoznačně doporučuji.

17.08.2017

Skvělý servis, super domluva.

O žádné nevím.

14.08.2017 Ivan

Nízké ceny,profesionalita.

Žádná.

Dobré ceny,výběr,ochota,komunikace,vstřícnost a poradenství zákazníkovi,příprava přístroje k použití po domluvě se zákazníkem a vyřešení problémů pokud se vyskytnou.Všem doporučuji,jen škoda že takový obchod není poblíž mého bydliště,takže majiteli velké Dík.

09.08.2017 Tomáš

Komunikace, ochota Dárek v zásilce (miluji Studentskou pečeť

06.08.2017 Arne

Jednoše a rychle

Je to velká a rychlá výhoda bez problému

02.08.2017 Jarda M.

Cena Přehlednost Vynikající komunikace s majitelem obchodu

Obchod jsem zvolil po přečtení několika recenzí na netu. Pan majitel je opravdu vyjímečný člověk, který nejen že prodává, ale také pomáhá kupujícímu s nastavením (instalací) přístroje i po doručení. Vřele doporučuji nákup a děkuji panu Bulíčkovi za nákup plný milých překvapení.

31.07.2017 Dan

Ukázková předprodejní a poprodejní podpora Výborná komunikace Rychlá dodávka

Žádná

Nakupovat v tomto eshopu je radost. Pan majitel je odborník v dané oblasti a dokáže opravdu pomoci.

30.07.2017 tomáš

Výborný obchod.Operativní komunikace

29.07.2017 sikula

vstřícnost odbornost komunikativnost rychlost

24.07.2017 Jiří S.

Komplexní znalosti o přístroji, nebývalá ochota a vstřícnost k zákazníkovi. Velmi dobré ceny

žádná

Majitel mě kontaktoval ihned po první registraci a vysvětlil jaký přístroj bude pro moje potřeby nejvýhodnější, Vždy je k dispozici aby pomohl při případných potížích s prvotním nastavením.

23.07.2017 Jarda

Ochotný prodejce poradit a vyřešit problém s instalací a ovládáním.

20.07.2017

Dobrá cena včetně poradenství

Dobrá cena včetně rychlého poradenství

16.07.2017 Jiří Pospíšil

Výborná vstřícnost a komunikace plus výborná cena.

13.07.2017

rychlost, odbornost, ochota

11.07.2017 Josef Stodola

Perfektní přístup.

08.07.2017 RadekPetr

Nízké ceny

Velice ochotný prodejce, perfektní komunikace

07.07.2017

nastavení přijímače komunikace

03.07.2017 pianosa

Odbornost a ochota poradit

Velká ochota a skvělá komunikace

25.06.2017

Opravdu rozumějí satelitní technice

20.06.2017 Ježek

Aktuálnost výrobků a odbornost.

Nevím

Dooručuji

02.06.2017

Bezkonkurenční přístup k zákazníkovi.

Žádné

16.05.2017

Cena a individuální konfiguraci zařízení

13.05.2017 Jiří Prášek

Profesionální přístup, ochota.

Žádné.

Obchod jsem zvolil jelikož má dobré preference. Koupil jsem satel.přijímač, který mi pan Bulíček připravil podle mých požadavků.

10.05.2017

Profesionální přístup.

Profesionalita, rychlost.

10.05.2017 KAREL K.

VYSOKÁ PROFESIONALITA,VSTŘÍCNÝ A NADSTANDARDNÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI,VELKÝ ZÁJEM O SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKA

05.05.2017 decmen

Rychlost,ochota,zboží skladem

nemá slabiny

doporučuji všem, zavolali,nabídli pomoc, ještě poslali sladký dárek :-) už se těším na další nákup !

25.04.2017 Ing. Saxon

Vysoká odborná úroveň pana majitele obchodu a nadstandardní služby před i po nákupu zboží. Pouhým prodejem věci, péče a zájem o zákazníka nekončí.

Nedostatek volného místa pro zaparkování vozidla.

Pokud si plánujete vybavit domácnost či pracovní prostory zařízením pro příjem vysílání TV nebo rádia, mohu tuto prodejnu a zkušenosti pana majitele Bulíčka rozhodně vřele doporučit. Buďte si jisti, že budete obslouženi na špičkové úrovni.

20.04.2017 Kapr

Osobní přístup a technické znalosti, odborná konzultace

Nevim

17.04.2017 Svatava

User friendly obchod. Velmi vstricny majitel, poskytujici velmi dobry servis zakaznikovi. Moznost konzultace pri problemech s instalaci zarizeni, moznost uzivatelske podpory.

zadne

Doporucuji. Velmi kvalitni sluzby.

10.04.2017 scalla

Profesionální přístup

02.04.2017 SAZE

Obchod provozuje praktik, který ví co prodává. Cena přístroje a jeho nastavení byla srovnatelná či nižší než cena samotného přístroje v jiných obchodech. Špičkový přístup prodávajícího.

Prvně mě zaujala podrobná informace o každém výrobku, nabídka technické podpory, což je u tohoto sortimentu dost důležité. A co mě hlavně dostalo, po objednání se další den ozval prodávající, vše mi perfektně popsal a vysvětlil a ještě se hrozně omlouval, že se dodávka o den zpozdí. Prostě přístup a komunikace na nejvyšší úrovni. Již objednávám z e-shopů mnoho let, ale takové perfektní jednání se zákazníkem jsem zažil prvně. Ač je tento obchod, hlavně co se týká sat. přijímačů, spíše určen pro zákazníky s IT znalostmi, plně ho doporučuji pro přístup k zákazníkovi a pro technickou podporu.

02.04.2017 nextech

prodejce, ktery vi, co prodava, perfektni podpora

kdyz satelitni prijimac, tak zde

Copyright © pluton-elektro.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© pluton-elektro.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace