sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze -

pluton-elektro.cz

Recenze obchodu

17.02.2019

vynikající spolupráce

17.02.2019

Péče o zákazníka

nevím

16.02.2019

vstřícný osobní přístup - doporučuji

16.02.2019

Perfektní komunikace se zákazníkem,nastavení dle přání zákazníka,rychlé doručení objednávky.

není nic.

12.02.2019

perfektní komunikace a snaha vyjít vstříc zákazníkovi

05.02.2019

Rychlé doručení,příznivé ceny,naprostá odbornost a orientace v problémech okolo satelitního příjmu,zkušenosti s nastavením přijímačů,ochota najít vždy pro zákazníka nejlepší řešení.poradí i po telefonu...

O žádné nevím.

Ideální obchod pro všechny ,kteří chtějí při koupi poradit,nabídnout pro uspokojení své potřeby různé varianty a možnosti ze sortimentu zboží a v neposlední řadě dostat nastavený přijímač(nebo jiné zboží),který stačí jen napojit na síť,anténu a mohou začít sledovat své oblíbené pořady.

03.02.2019

velmi dobrá domluva s prodávajícím, rychlost dodání.

žádná

obchod vřele doporučuji.

26.01.2019

Osobní přístup Rychlé dodání Dobré ceny

Možná méně přhledný obchod (není problém, pokud víte, co hledáte).

Malý obchod s osobním přístupem. Pán mi byl ochotný pomoci po telefonu během prvotního nastavování. Sice jsem nakonec nevyužil, ale i tak chválím.

25.01.2019

Super komunikace obchodníka a tlf. podpora.

24.01.2019

odbornost pomoc pri uvedení do provozu podpora prodeje výborné ceny

20.01.2019

Perfektní jednání rychlost zboží připraveno přesně dle předchozí tel. dohody

18.01.2019

- vstřícnost při prodeji a instalaci soft - ochota při řešení dotazů - rychlé jednání

08.01.2019

Vynikající jednání.Vše rychle doručeno tak jak bylo dohodnuto.Doporučuji.

03.01.2019

Výborná komunikace, rychlé dodání, nastavení konfigurace satelitu zdarma podle domluvy.

Nic

Objednal jsem satelitní přijímač, v objednávce jsem uvedl jak ho chci nakonfigurovat (Enigma2), druhý den mi zavolali, potvrdili jsme si požadovanou konfiguraci, třetí den mi byl sat. přijímač doručený, všechno OK. Velmi vstřícné jednání.

02.01.2019

Zboží připraveno a nakonfigurováno k okamžitému provozu

25.12.2018

Obchod na jedničku,ochota,rychlost a super komunikace......co dodat,kdo chce nakoupit satelitní linux přístroj,ať nakupuje zde.....doporučuji

25.12.2018

Ochota, vstřícnost, včasné dodání

23.12.2018

Velmi dobrá komunikace s prodejcem.

23.12.2018

+ Rychlá reakce prodejce + Profesionální přístup ,vstřícnost + Spolehlivé doručení + Ochotný prodejce + Mohu p. Bulíčka vřele doporučit Milan Liberec

22.12.2018

Vstřícný přístup. Vysoká spokojenost.

22.12.2018

slušná cena, spolehlivost, servis, rychlost dodání, komunikace

21.12.2018

Super podpora, s takovou ochotnou jsem se ještě nesetkal. Poradí nastaví. Děkuji

20.12.2018

Po objednání již druhý den expedováno a další dodáno. Skvělý přístup majitele. P. Bulíček poradil, doporučil doplňky a nastavil. Sladké překvapení navíc.

Žádná

V případě další potřeby elektroniky budu nakupovat opět zde. Ač doba svátků a upozornění, že může dojít ke zpoždění bylo dodání přímo expresní.

18.12.2018

Vše v pořádku, vstřícné jednání, rychlé dodání, bez připomínek.

18.12.2018

vše proběhlo tak jak mělo

18.12.2018

Vstřícné jednání

18.12.2018

Pan Bulíček je prostě chlap na svém místě,klobouk dolu před ním!

Nejlepší obchod jaký znám!!!

17.12.2018

Vše připravené, jen zapojit a používat.

15.12.2018

Zboží skladem

13.12.2018

Ochota prodejce Informace o stavu zasilky

12.12.2018

Nastavení dle přání, fungovalo na první zapojení.

11.12.2018

Rychlost dodání Konfigurace na přání Technická podpora

Velice rychlé dodání zboží. V pátek objednáno a v sobotu odesláno. V balíku jsem našel ještě malý dárek, pozornost. Konfigurace na přání, po rozbalení a zapojení přístroje vše běželo bez problémů. Doporučuji.

10.12.2018

Naprosto profesionální a velice ochotný přístup k zákazníkovi, a to i včetně dodatečné podpory po telefonu - to se dnes jen tak nevidí. Moc děkuji a přeji hodně takto spokojených zákazníků.

09.12.2018

dobrá komunikace

05.12.2018

Přijímač byl doručen v požadovaném nastavení, detailní konfigurace upřesněna telefonicky. Maximální spokojenost s poskytovanými službami, komunikací i dodací lhůtou.

01.12.2018

Super obchod. Perfektni komunikace, rychle jednani, vzdy poradi. Maximalni spokojenost. Muzu jen doporucit.

28.11.2018

Obchod predistaloval software a lokalizoval do češtiny. Spokojenost a ochota řešit problémy.

19.11.2018

perfektní komunikace expresní nastavení satelitního přijímače doručení do 48 hodin

Velice ochotný majitel :-)

18.11.2018

Super komunikace a ochota.

18.11.2018

Absolutně nejlepší prodejce co znám Znalost zboží a hlavně zájem o zákazníka

O žádné nevím

14.11.2018

perfektní komunikace, nastavení zařízení (sat. recever) dle pořadavku, neprodlené a perfektní dodání

žádná nezjištěna

14.11.2018

Ochota odpovědět na otázky. Zboží zná a umí poradit.

13.11.2018

Vrcholná spokojenost. Vstřícný přístup. Rychlost, ochota (no prosto vsjo charašo). Děkuji zaměstnancům i vedení firmy za příkladný přístup.

09.11.2018

Lepší servis a ochota snad neexistuje

Doporučuji na 100%

09.11.2018

rychlost dodání

07.11.2018

Super domluva, box přišel nastaven přesně dle mého přání a ještě k tomu i dárek. Děkuji

05.11.2018

Rychlost, komunikace, zkušenost

02.11.2018

Rychlost, komunikace,cena

31.10.2018

zboží přišlo perfektně přednastavené, technik dokonce volal, aby si ověřil jak potřebuji nastavit rychlé odeslání specializovaný obchod, který ví, co prodává

nelze platit kartou doprava pouze Českou poštou

27.10.2018

Rychlost, ochota, odbornost

24.10.2018

Vysoká odbornost, vstřícnost a flexibilita při nabídce a prodeji, odborná porada a poprodejní servis.

22.10.2018

Okamžité a vysoce profesionální jednání se zákazníkem. Kdybych mohl, tak dám 6 hvězdiček.

21.10.2018

Tychlost ochota

19.10.2018

Výhoda v nastavení IMG, zapojení HDD. To sice většina dobrých obchodníků dělá taky. Při instalaci tuneru T2 jsem dostal radu jak provést setting.

18.10.2018

ochotný a příjemný

16.10.2018

Velice profesionální přístup, rychlé dodání a velký výběr zboží.

Nevím o žádných.

15.10.2018

Vstřícný, bezproblémový

14.10.2018

Vše připraveno a nakonfigurováno, stačí připojit a zapnout.

10.10.2018

Dobrá komunikace

09.10.2018

zboží nefungovalo na mou tv.Proton ochotně vrátil peníze,perfektní přístup k zákazníkum.

08.10.2018

super obchod doporučuji všem

08.10.2018

+ rychlost a komunikace - o žádné nevím

06.10.2018

Perfektní Oceňuji rychlost dodání.

19.09.2018

Perfektní zákaznický servis, vše pro zákazníka

10.09.2018

Kontakt obchodníka k objednávce a ověření odbornosti

07.09.2018

velice vstřícné, ochotné jednání možnost vyzvednutí druhý den po objednání případná pomoc prodejce se zprovozněním přijímače výborná cena

Majitel obchodu velice ochotný, se vším poradí, případně i nastaví satelitní přijímač. To se v dnešní době už jen tak nevidí. Další bonus výborná bezkonkurenční cena.

20.08.2018

Nadstartnī přīstup majitele - po 20 hod večer mi tēměř hodinu pomáhal po telefonu nastavit sat přijímač, který jsem vlastní vinou zablokoval

18.08.2018

Maximální spokojenost ,nebývalá vstřícnost a ochota prodejce.

17.08.2018

Velmi vstřícné jednání, detailní předvedení, sestavení přesně dle požadavků.

14.08.2018

p.Bulíček je naprostý profesionál. Vstřícný,ochotný a rád poradí. Vím jistě,že příště nakoupím opět v Pluton elektro. Zboží,které bylo objednáno, tak bylo nachystané a nakonfigurované na termín na kterém jsme se dohodli. Za mě naprostá spokojenost a s klidným svědomím určitě můžu doporučit i dalším budoucím potencionálním zákazníkům !!

24.07.2018

Maximální spokojenost s tímto obchodem.

23.07.2018

Velka ochota a vstřicné jednání ,vyborna komunikace ohledně nastaveni přistroje .Kdykoli.

08.07.2018

Kdykoli nejen ochotně ale hlavně odborně poradí.

06.07.2018

Skvělá podpora a prodejce vždy dá něco navíc

23.06.2018

dobrá cena, rychlé dodání a podpora

22.06.2018

Naprosto erudovaný prodejce, který umí pomoci, je ochotný, pečlivý a hlavně rozumí tomu, co prodává. V tomto e-shopu nemusíte mít strach nakoupit, protože i případná reklamace bude vyřízena zcela bez problémů.

Závěr: Jen samá pozitiva s tímto prodejcem. Pan Bulíček umí poradit i po telefonu, je velmi ochotný. Hvězdičky na hodnocení prostě nestačí. Jeho přístup je opravdu profesionální.

21.06.2018

Naprostá ochota ze strany prodejce , zasláno ihned jak bylo dohodnuto. Díky tomu , že jsem musel dva dny čekat na zboží z důvodu naskladnění , poskytnuta navíc sleva . Mohu vřele doporučit.

20.06.2018

Technická podpora

Ochota pomoci.

18.06.2018

rychlé dodání zboží splnilo mé očekávání - kupoval jsem USB DVB-T2 tuner ke kompletu VU+ Zero 4K s PVR kitem. S imagem VTi 13.0.9 jsem prakticky nemusel nic instalovat. Pouze jsem zapojil a spustil ladění programů.

09.06.2018

Koupíte leckde, poradí jen někdo. Zde je ochota radit a pomoci v ceně.

07.06.2018

Komunikace, vstřícnost, konfigurace dle požadavku

22.05.2018

Velmi vstřícný a ochotný přístup majitele. Rychlé jednání, určitě doporučuji.

19.05.2018

zboží skladem a rychlé doručení cena poštovného ochota poradit a vše vysvětlit jako bonus přidán sladký dárek

16.05.2018

Vynikající přístup a ochota k zákazníkovi. Po prodeji skvělá podpora k produktu.

14.05.2018

komunikace na 100% spokojenost rychlé dodání zboží

14.05.2018

Konkurenční ceny, osobní přístup, skvělá poprodejní podpora

Za mě žádné nevýhody

Pro začátečníka při koupi linuxového přijímače neocenitelné rady a příprava přijímače. Pro zkušenějšího možnost kdykoli se na prodejce obrátit bez ohledu na to, kdy a jaký přijímač u něj koupil.

08.05.2018

Odborné pradenství Osbní přístup Nastavení přístroje dle požadavků zákazníka Pomoc v případě jakýchkoliv problémů. Pan majitel má dobrý přehled v nabízeném zboží.

Škoda jen, že obchod je ve větší vzdálenosti od mého bydliště. Ale to je jen drobnost.

Pan majitel se mnou několikrát ochotně konzultoval výběr po telefonu. Po vybrání vhodného přístroje jsem si jej při návštěvě Třebíče osobně vyzvedl. Pan majitel, mě podrobně seznámil s nastavením přístroje, vše předvedl a jeho přístup byl vynikající. Obchod mohu všem, kdož mají zájem o nákup audiovizuální elektroniky, satelitních přístrojů, antén, televizí atd. vřele doporučit.

07.05.2018

Naprostá profesionalita Příjemná komunikace Možnost přednastavení prodejcem Dárek navíc Poštovné zdarma

Mohlo by být za příplatek sobotní doručování

Naprostá spokojenost, jak s radami, tak i přednastavením přijímače pro tuzemské operátory. Tudíž ihned po zapojení a zasunutí karty naskočilo vše bez sebemenších problémů. Obrovským plusem je poštovné zdarma a taky příjemný dárek, který potěší nejen vás, ale i celou rodinu. Proto zde nakoupím i v budoucnu pro rodinu, která je nespokojena s funkcemi jejich současného přijímače.

06.05.2018

ceny srovnatelné s konkurencí, zboží skladem, technická podpora ny vysoké úrovni

04.05.2018

Vstřícné jednání. Rychlost dodání. Dobrá cena. Přijímač nakonfigurován.

03.05.2018

profesionální přístup

30.04.2018

Výborný jednání k zákazníkum

29.04.2018

Perfektní služby. Děkuji

20.04.2018

rychlost dobré ceny ochota komunikace

Již po několikáté jsem zde nakupoval a rozhodně se rád vrátím až budu něco potřebovat

17.04.2018

Zkušenosti jen ty nejlepší!!!

16.04.2018

Bezchybná komunikace a ochota majitele!

15.04.2018

Velice výjimečný pozitivní přístup. Příznivé ceny Velký sortiment Před nákupem ochotně pořadí

Při telefonické konzultaci velice vstřícný přístup, který se hned tak nevidí. Vše dodáno jak bylo domluvenou a ten příjemný dárek navíc velice potěšil :-) Neváhám doporučit ostatním.

13.04.2018

Vše bez problémů a hlavně rychle -doporučuji

13.04.2018

Profesionální přístup

Neshledal jsem

12.04.2018

Korektní a odborný přístup, rychlé dodání

Copyright © pluton-elektro.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© pluton-elektro.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace